website templates

Dansen is niet zomaar bewegen.Dansen is het ritmisch bewegen van het lichaam, jezelf uitdrukken in beweging.Elke dans die we dansen is een dans waar we onze eigenheid in tonen.Dansen is spreken.
Dansen brengt je terug in je lichaam.Bewegen is het plezier van je lichaam.

Dans- en bewegingscentrum te Ronse en Brakel

P4F is een rockband uit de Vlaamse Ardennen.
Hoe ons beschrijven : afwisselende leadstemmen, harmonie in 3 stemmige vocals, strakke beats, podiumvastheid, … amusement, recht voor de raap, speels,. … een trip door de recente decennia heen. Gaande van covers sinds 1958 ( jawel ! ) tot de meest recente hits. We overspannen 55 jr pop-rock klassiekers so far ...

Muziek is onze licht gestoorde afwijking, gewoonweg omdat het onze passie is.

Electro meets Rock. Een cross-over van schreeuwende gitaren en pompende dance beats in een nieuw en ongezien concept met een stevige entertainende totaalshow. Een muzikaal multi-media spektakel van Dance en Rock hits uit the 80s tot Stubru van nu, als mash-up gebracht door uitbundige ervaren muzikanten en entertainers, overgoten met een backdrop video- en geprogrammeerde rook- en lichtshow.

Tansen Tansen Bring The Action !
Uw event wordt een memorabele ervaring !

Fox and the Bullocks is een coverband uit de regio Oudenaarde (O-Vl).Wij brengen U een 3 uur durend muzikaal spektakel (pauze niet meegerekend) en putten daarvoor uit een setlist van meer dan 60 nummers. Wilt U nu eens een goede coverband horen die niet de grijsgedraaide nummers speelt die U al duizend keer gehoord hebt , boek ons dan nu. Werp een blik op de setlist en U weet wat we bedoelen.

Al deze leuke feestnachten hebben natuurlijk ook een specialiteit in mij “gekweekt” zoals The Legendary ‘80’s Music, the dance en house of the ‘90’s, the all-time pop-, rock-, en partyclassics, R&b, de hedendaagse hits en de “mega-foute” hits, waar ik die vele fuiven, huwelijks-, verjaardags- en bedrijfsfeesten, op een leuke noot mocht en nog veel zal trakteren.

More than 20 years of incredible partymusic

Reeds heel vroeg werd ik "gebeten" door de dansmicrobe. In verschillende dansscholen en -academies volgde ik lessen klassiek ballet, pointes, hiphop, jazz en moderndans. Als Bloso dansinitiator wil mijn danspassie delen met jongens en meisjes vanaf 4jaar, tieners, volwassenen en senioren. Houding, ritmiek, lenigheid, amusement en de juiste muziek vormen de ingediënten voor een niet te missen dansles.

Moves&fun, dans&plezier, samen leren en amuseren.

Bij ons kan je terecht voor al jouw lasershows op maat.

Beam up your event!

Like our page to stay tuned

Zoekt u een verhuurbedrijf in uw regio

Kijk dan zeker eens op onze site

ADRES
Deinzestraat 52
9700 Oudenaarde (Bevere)

Contact
Email: info@dv-electro.be
GSM Algemeen
+32 (0) 476 32 73 90
GSM Technische problemen
+32 (0) 477 31 05 47

    SHARE THIS PAGE!

    FOLLOW US